Iene Miene Rutte… Blog #12

De Amerikaanse president Trump wordt vaak bekritiseerd dat hij handelsoorlogen voert tegen het buitenland en hij Amerika op één zet, maar het kan nog veel gekker en wel in Nederland. Onze minister President (nou ja, eigenlijk jullie Minister President, want ik heb me bewust afzijdig gehouden bij de verkiezingen om anderen later niet te schaden door mijn acties en om mijn eigen stem te behouden) voert een handelsoorlog tegen alle Nederlandse bedrijven, door de dividendbelasting af te schaffen voor buitenlandse bedrijven.

Hierdoor zet hij de buitenlandse bedrijven op één en de Nederlandse bedrijven op een forse achterstand terwijl dit in geen enkel verkiezingsprogramma stond. Niet veel later hoorde ik ook nog het nieuws, dat het kabinet Rutte besloten heeft om de prijs van het bier in 2019 nog veel hoger te maken en dat het niet meer in de aanbieding mag. Wordt het wel heel erg duur om al het slechte nieuws weg te drinken………..

Toch wel vreemd dat de leider van een partij vol met schandalen, nog steeds regeert met diverse andere partijen met weer andere schandalen (o.a. Pechtold)? Is dit een bewuste keuze of gaat het in Den Haag net als op de kleuterschool.

Iene miene Rutte
Tien pond grutten.

Tien pond kaas.
Iene miene Rutte is de baas.

Wat een wondere wereld…………
Veel wijsheid en laat je de kaas niet van het brood stelen

De blogmatser