Werkelijke uitslag Eurovisiesongfestival. Blog #11

Gisteren heb ik niet naar het Eurosongfestival gekeken, want zoveel geestelijke SM op één avond kan ik niet aan. Toen ik echter vanmorgen de uitslag op mijn computer zag, kon ik het toch niet laten om even het filmpje te bekijken van de winnaar. En ik was verrast over het feit dat, hoewel het bijna onmogelijk erger kon dan vorig jaar, er toch altijd weer iemand in slaagt om het nog slechter te doen. Je denkt elke keer de bodem bereikt te hebben, maar er is altijd weer een nieuwe dubbele bodem.

Hoewel er een ander land stond is volgens mij werkelijke winnaar Mongolië. Als je het filmpje bekijkt kan er geen twijfel bestaan, dat we met iemand uit dit land te maken hebben. Omdat ze ook nog eens door het publiek is gekozen door televoting, kun je er van uitgaan dat het grootste deel van de kijkers ook uit Mongolië komt.

De tweede plaats komt waarschijnlijk uit Australië met het synchroon van Down Under en de derde plaats komt wellicht uit voor de EU en heeft het syndroom van Gilles de la Tourette. Maar wel een heel bijzondere omgekeerde variant die veel voorkomt in de omgeving van Brussel. Tussen een brij bizarre teksten door, komen er zo nu en dan een paar normale woorden.

Als je hier aan meedoet wil je toch het liefst als laatste eindigen. Je kunt je ogen en je mond sluiten, maar je oren blijven altijd open staan. Gelukkig kan ik, als zij hun mond open doen, mijn computer afsluiten.

Wat een wondere wereld…………
Veel wijsheid en laat je oren niet hangen

De blogmatser